Kapcsolat

SZÁLLÍTÁS

ADATVÉDELEM

ÁSzF

06 20 9933 339

2040 Biatorbágy

Ferenc utca 32.

© 2008-2020 Artmüller Ágnes / Lélekszínező Alkotóműhely

Anya-lánya ékszerek

Vintage

ékszerek

Geometrikus ékszerek

Kire szeretne hasonlítani egy kislány leginkább? Természetesen az édesanyjára! Hányszor hallottam a kislányomtól én is, hogy "Mami, ha nagy leszek, megkapom ezt a nyakláncot / gyűrűt / karkötőt?" 

Diszkrét, de szívet melengető összetartozás-érzést ad, amikor egymáshoz passzoló ékszert viselhetünk a kislányunkkal. 

Ötletekért kattints az alábbi gombra, de egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok! 

Van a vintage stílusnak valami olyan bája, ami időtlen és örök, ami számomra a nőiesség maga. A részletgazdag díszítés, a színek mélysége, a formák egyszerűsége mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy egyedinek és megismételhetetlennek érezzük magunkat benne. 

 

Nem kell hozzá különösebben romantikusnak lenni, nem kell hozzá fiatalnak vagy idősnek lenni, ez a stílus bárkinek csodásan áll, akit a női energia leng körül. 

Nézz körül nálam az alábbi gombra kattintva, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló darabot!  

Négyszögek, háromszögek, körök és ovális formák, trapézok, szabálytalan sokszögek... letisztult és egyszerű formák, melyekhez még matekból sem kell ötösnek lennünk, mégis remekül mutatnak rajtunk! 

Az alábbi gombra kattintva megnézheted ezeket az egyszerű, de nagyszerű ékszertípusokat. Igazi sallangmentes sikk, semmi túlgondolás. 

Tetszik a stílus, de nem tudod, melyik ékszer illik hozzád legjobban?

Semmi gond! Töltsd le most ingyenesen

"Milyen az éppen NEKEM való ékszer?"

című elektronikus könyvemet, és biztosan könnyebb lesz a választás! 

Energetizáló ékszerek

Mutasd meg,

ki vagy!

Alkotóműhely

A színeknek, mintáknak nagyobb jelentőségük van, mint gondolnád! Lehangolt vagy? Válassz egy energiát adó ékszert! Stresszes vagy? Akkor inkább a nyugtató színek között keresgélj!

 

Bármire legyen is szükséged, biztosan megtalálod nálam! Ha mégsem, akkor keress meg e-mailben vagy Messenger üzenetben, és megbeszéljük, mi lenne a legjobb megoldás számodra! 

Elkötelezett környezetvédő vagy, aki csak bringával jár? Állatbarát vagy, akinek egy kutya vagy egy macska a legjobb barátja? Találd meg azt a karkötőt, ami legjobban kifejezi, amit érzel! 

Szeretnétek megmutatni a világnak, hogy összetartoztok? Hogy lelki társak vagytok? Esetleg legjobb barátok, de tényleg örökké? A legjobb helyen jártok! 

Kattints az alábbi gombra, és válassz valami egyszerűt és kedveset - magadnak vagy magatoknak! 

Kitörnél a hétköznapok egyhangúságából, és szívesen készítenél valamit Te magad? Gyere el hozzám, és szívesen segítek! Az alkotás folyamatához biztosítok Neked: 

  - nyugodt körülményeket

  - eszközöket

  - alapanyagokat

  - szakmai segítséget

  - jó hangulatot

 

Lehet a vágyad egy ékszer, egy füzetborító, egy díszdobozka... ha megvalósítható, szívesen segítek Neked! Részletekért kattints az alábbi gombra!  

Vásárlói vélemények

 

Mi a Lélekszínező?

Artmüller Ágnes vagyok, a Lélekszínező Műhely és a Lélekszínező ékszerek tervezője, készítője.

 

Azért született meg ez a márka, mert mindennél fontosabbnak tartom az egyediséget, az egyéniség hangsúlyozását, a sallangmentes szépséget! Meg szeretném mutatni a világnak, mennyire sokszínűek vagyunk, mi nők, mennyire egyszeri és megismételhetetlen csoda minden kislány, nagylány, nő, hölgy!

 

Többet érdemelsz a tucatholminál, többet érdemelsz az átlagosnál! Különleges vagy, és itt az ideje, hogy a világ rácsodálkozhasson végre a sokszínűségedre, az igazi önvalódra! Azért dolgozom, hogy minél többen megtaláljátok a saját utatokat, önkifejezési eszközötöket, stílusotokat!

 

Az első lépést már megtetted, hiszen itt vagy! Jöhet a következő? Ha igen, akkor kattints a gombra:

Szívesen kipróbálnád, hogy milyen egy alkotási folyamat ezzel a különleges anyaggal? Gyere el kimondottan kezdőknek tartandó workshopjaim valamelyikére, és nagy örömmel mutatom meg Neked mindazt, amit évek során kikísérleteztem, megtanultam! Részleteket az alábbi gombra kattintva olvashatsz: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now