Kapcsolat

SZÁLLÍTÁS

ADATVÉDELEM

ÁSzF

06 20 9933 339

2040 Biatorbágy

Ferenc utca 32.

© 2008-2020 Artmüller Ágnes / Lélekszínező Alkotóműhely

Artmüller Ágnes vagyok, a Lélekszínező ékszerek és a Lélekszínező Alkotóműhely tervezője, alkotója. Bár már gyerekkoromban is tudtam, hogy felnőttként valami alkotó munkát szeretnék végezni, jó ideig nem találtam a helyem. Próbáltam beilleszkedni a felnőtt társadalomba, és hagyni a gyermeki álmokat, így piacelemzőként és piackutatóként dolgoztam, de nem szerettem meg ezt a rideg, számokon alapuló világot. Hiába szerettem a matematikát világ életemben, egy idő után úgy éreztem, nem ez az én utam, kár erőltetni. 

Hogy mik az igazán fontos dolgok az életben, arra 2008-ban egy személyes tragédia hívta fel a figyelmemet: a várandósságom 39. hetében meghalt a kisfiam. A váratlan esemény úgy forgatta fel az addig biztosnak hitt világomat, mint egy hurrikán. A lelkem darabokra tört, és amikor a gyászfeldolgozás során próbáltam valami ép egésszé építeni a szilánkjait, be kellett látnom, hogy csakis alkotó, kreatív munka tehet engem boldoggá. 

A gyászfeldolgozásban sokat segített, hogy kiírtam magamból a tapasztalataimat, fájdalmaimat, gondolataimat (egy könyv is született a témában, egyelőre kiadásra vár), s később kiderült, hogy ezzel rengeteg nőtársamnak tudtam segíteni. Sok száz sorstársam írt nekem válaszokat keresve, és a legtöbbjük valós segítségként élte meg a tőlem kapott leveleket. Büszke vagyok rá, hogy sokuk éveken át meg-megkeresett csak hogy elmesélhesse, már boldog életet él, édesanya lett, és sikerült feldolgoznia a traumát. 

2010-ben megszületett a kislányom, akivel nagyon sok kreatív alkotási formát kipróbáltunk. Végül 2016-ban kezdtem el ismerkedni a polimer agyag világával, és bevallom, teljesen beszippantott. Ez a csodálatos anyag annyi örömet és sikerélményt adott, annyira megszerettem a vele való munkálkodást, hogy csakhamar kiderült: végre megtaláltam a saját utam! 

Az elmúlt éveket azzal töltöttem, hogy számtalan módját kipróbáltam az

anyag felhasználásának, készítettem ékszereket, dísztárgyakat,

mindenféle apróságot, ami esetleg a játékhoz kellett... Kísérleteztem, és

boldogan tapasztaltam, hogy szinte bármit meg tudok valósítani belőle,

ami a fejemben körvonalazódik. Így mostanra eljött az ideje annak is,

hogy ne csak készítsem az ékszereket, hanem megtanítsam másoknak

is, hogy hogyan manifesztálódhatnak ötleteik a polimer agyag és a két

kezük által. Szeretném megmutatni nőtársaimnak, hogy nemcsak viselni

lélekszínező élmény ezeket az ékszereket, hanem maga a készítési

folyamat is csodálatos kaland. 

Örülök, hogy Te is velem tartasz ebben a kalandban! Szeretettel várom esetleges kérdéseidet a lenti e-mail címen, színezzük ki a lelkünket együtt! 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now